Overeenkomst

Selfstorage is dé oplossing bij ruimtegebrek thuis of op kantoor

Met onze prijzen bieden wij u een passende oplossing!

De Huurovereenkomst

Wilt u een opslagruimte huren? Neem dan een geldig legitimatiebewijs mee. Wilt u als bedrijf een opslagruimte huren, dan hebt u behalve een geldig legitimatiebewijs ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig.

Mini Opslag Loosdrecht biedt géén verzekeringen. Check daarom de polis van uw huidige inboedelverzekering. Is schade aan uw goederen die zich elders bevinden gedekt? Kijk of u een zogenaamde buitenhuisdekking heeft en de daarbij behorende voorwaarden. Let op de hoogte en de duur van de dekking. Vraag eventueel advies bij uw verzekeraar.

In de huurovereenkomst staan de afspraken die we met elkaar maken en uiteraard de periode waarvoor u de opslag huurt en de huurprijs per maand. Opzegging doet u schriftelijk of per e-mail minimaal 10 dagen voor het einde van een maand. Eerdere opzeggingen die maand gaan eveneens in aan het einde van die maand. Zie artikel 3 van de Algemene Voorwaarden. Maar we zijn ook flexibel. In uitzonderlijke gevallen zijn wij bereid, in overleg met u, een andere opzegtermijn aan te houden.

Onderaan elk tabblad treft u een link aan naar onze Algemene Voorwaarden.

De Betaling

U maakt per bank dat deel van de maand over dat nog niet is verstreken plus de huurprijs van de volgende maand. De volgende betalingen gaan per automatische incasso. U ontvangt van ons een incassomachtiging voor akkoord.
Zodra de huurperiode is verstreken wordt de eindafrekening opgemaakt. U ontvangt een creditbetaling indien van toepassing.

Wilt u meer weten over de huurovereenkomst of over iets anders? Neem dan contact met ons op via tel. 035-5825956

  • Huurprijs per maand
  • Automatische incasso

Neem vast een kijkje bij onze locatie

Wat zeggen onze klanten

“Spullen welke ik niet in mijn showroom wilde hebben staan kon ik prima opslaan . Het was hierbij van belang dat het verwarmd opgeslagen werd, en dat is nu net prima in orde bij Mini Opslag Loosdrecht!”

Jordy Draaijers

“We konden al onze zomer- of winter spullen afwisselend kwijt in een middelgrote opslagbox. Het was zeer prettig dat we 12 uur per dag langs konden komen om spullen te halen of te wisselen”

Janet de Boer

“Het pand is energie-neutraal en sinds enkele jaren ben ik daar op gaan letten. Buiten een goede zorg voor mijn spullen is dat ook voor mij een overweging geweest om voor Mini Opslag Loosdrecht te kiezen”

Mark van der Horst

“Ik ben van nature een verzamelaar en gooi nooit iets weg. Je komt dat ruimte te kort voor al je spullen. Gelukkig was er een opslagruimte beschikbaar bij Mini Opslag Loosdrecht!”

Pank Verweij

Ik had voor enkele maanden opslag nodig ivm mijn verhuizing. De box was royaal genoeg voor mijn huisraad en andere spullen die ik tijdelijk niet nodig had.

P. Romijn

I had to temporarily store my furniture after moving from Tsjechie. The low prizes gave me the deciding factor, because of course I had to get used to how expensive everything is here in the Netherlands

Simona Ondrášková